Concert nº 2 – POR UNA CABEZA

Floraleda Capºalera

 

LINDA Hedlund, Violí

Linda Hedlund va estudiar violí a la Universitat de Música i Arts Escèniques de Viena Entreteniment i va obtenir el seu doctorat en violí al 2010 a l’Acadèmia Sibelius-a Finlàndia. Ha  actualt com a solista al Festival de Música del Pacífic al Japó amb Michael Tilson Thomas i la Tapiola Sinfonietta.
Linda Hedlund actua com a solista i músic de cambra internacionalment. També és professora i conferenciant. Ha tocat amb molts artistes reconeguts de la Wiener Philharmoniker, com el violoncel·lista Steven Isserlis i la pianista Oliver Kern. Linda Hedlund ha aparegut com a solista amb l’Orquestra de Cambra d’Istanbul, orquestra simfònica OSUEL Londrina (Brasil) i orquestra simfònica Lohja (Finlàndia).

Les seves actuacions han estat transmesos per ràdio i televisió a Finlàndia (YLE), Ràdio Clàssica, República Txeca (Ràdio Farda), Àustria (ORF) i els EUA (WFMT). Ha ofert concerts en festivals de prestigi com el Festival de Hèlsinki (Finlàndia), Festival de Honart (Konzerthaus Wien), Festival Grafenegg (Àustria) i al Carnegie Hall de Nova York.

FLORALEDA Sacchi, Arpa

Definit com artista de talent excepcional, Floraleda Sacchi és reconeguda com una de les arpistes més interessants en l’àmbit internacional.

Floraleda ha venut milers discos gravats per Decca, Philips, universal, Deutsche Grammophon.
Ha estat guanyadora de 16 concursos internacionals i  ha actuat com a solista a les principals sales i festivals, entre ells: el Carnegie Hall Weill Recital Hall i el Palau de les Nacions Unides (Nova York), Gewandhaus-Mendelssohn Saal (Leipzig), Konzerthaus-Kleiner Saal (Berlín), Matsuo Hall (Tòquio),  Salle Varese (Lió), Gasteig (Mònaco), entre molts altres.

Curiosa i vivaç, Floraleda li agrada portar la seva música a altres formes d’art com el teatre, el cinema, la dansa, l’electrònica … Després de graduase brillantment al Conservatori de Como, Flora va estudiar a Itàlia, EUA i Canadà  amb Alice Giles, Alice Chalifoux i Judy Loman.

 

PROGRAMA

PART I

Francisco Tárrega
Tango

Isaac Albéniz
Tango Op. 165 N. 2 (arr. F.Kreisler)

Astor Piazzolla
Oblivion
Ave Maria
Escualo
Tango-Etude

Alberto Ginastera 
Milonga al árbol del olvido (de Dos Canciones Op. 3)

Carlos Gardel
Por una Cabeza (arr. J.Williams)

 

 PART II

Astor Piazzolla
Milonga
Muerte y Resurrección del ángel

Ennio Morricone
Il Tangone

Claudia Montero
Buenos Aires, despierta y sueña

Richard Galliano
Tangaria

Astor Piazzolla
Estaciones Porteñas

  • Verano
  • Otoño  
  • Invierno
  • Primavera

Empreses col·laboradores