Concert nº4- LA HISTÒRIA DEL TANGO

Duo Capçalera

Sébastien Singer, violoncel

“El domini tècnic de Rússia i l’encant d’un francès”. Així ha estat descrit Sébastien deixeble directe del gran Maurice Gendron.

Apassionat per la música de cambra des de molt jove, Sébastien  forma part del Swiss Piano Trio des de l’any 2000. Des de llavors, el trio ha estat guardonat repetidament amb el 1er premi del concurs internacional de Caltanissetta, el 1er premi al concurs internacional de Brahms a Àustria i el cobejat premi Swiss Ambassador’s Award.

Actua amb regularitat amb el virtuós guitarrista Andre Fischer, soci amb el qual forma un duo des de fa 25 anys. Sébastien Singer ha actuat també com a violoncel·lista principal al New Contemporary Ensemble la Chaux-de-Fonds durant deu anys. En aquest context, ha participat en la creació de moltes obres i ha treballat estretament amb compositors com G. Aperghis, F. Hoch, J. Levine, el Sr. Wettstein, J. Wildberger, J. Wyttenbach, etc.
Paral·lelament al seu treball a l’escenari com a músic, Sébastien dedica part del seu temps a l’ensenyament al Conservatori de Delémont i ensenya la pedagogia en el doblec de Ginebra.

André Fischer, guitarra

Un cop finalitzats els seus estudis a la seva ciutat natal (Neuchatel, Suïssa), el guitarrista André Fischer va seguir formant-se a Basilea, on va obtenir un diploma de solista el 1998 a la classe A Oscar Ghiglia. Paralelament, té l’oportunitat de treballar amb els mestres de guitarra molt reconeguts com E. Fisk, A. Pierri, L. Brouwer, H. Smith, entre altres.

El 1998 va obtenir el primer premi en el concurs internacional “Ruggiero Chiesa” de Camogli i també va guanyar el concurs internacional d’Alessandria, Gargnano, “K. Scheit” a Viena.

Molt interessat en el desenvolupament del repertori de música de cambra per guitarra, l’artista actua regularment en duo amb el tenor Rafael Favre o amb el violoncel·lista Sébastien Singer.

André Fischer és professor de guitarra al conservatori de Neuchatel.

PROGRAMA

Franz Schubert
Sonata per arpeggione (violoncel) i piano (guitarra) en La menor D 821 (transcripció de Maurice Gendron i André Fischer)
Allegro moderato 
Adagio
Allegretto
 
Manuel De Falla
Selecció  de la suite “El Amor brujo” per orquestra transcrita per a violoncel i guitarra (transcripció d’André Fischer)
 
Astor Piazzolla
L’Historia del tango per flauta (violoncel) i guitarra (transcripció per Sébastien Singer)
Bordel 1900 
Café 1930
Nightclub 1960
Concert d’aujourd’hui
 
 

Empreses col·laboradores